Ga jij binnenkort een nieuwe vloer (laten) leggen? En zoek je nog plinten voor een mooie afwerking van het geheel? Dan kun jij je hart ophalen met het grote aanbod plinten. Er zijn plinten in allerlei verschillende hoogtes te verkrijgen. Bovendien kun je de plinten in diverse kleuren kopen. Er zijn keuzemogelijkheden te over. Zo zijn er altijd passende plinten voor jouw woning te vinden!  

Nette betaalbare vloerafwerking

Heb je een mooie vloer gevonden? Dan is de basis voor een fraai geheel gelegd. Maar het plaatje is pas echt compleet als de vloer is afgewerkt met mooie plinten. De plinten zorgen ervoor dat het geheel er stijlvol, warm en netjes uitziet. Bovendien zorgen de plinten voor een bescherming van de muur. Ga jij bijvoorbeeld stofzuigen? Dan is de kans aanwezig dat je jouw muren beschadigt als je geen plinten hebt. Plinten hebben dus niet alleen een stylingsfunctie. De plinten zijn ook echt praktisch. Bovendien zijn de kwalitatief hoogwaardige plinten eveneens goedkope plinten. Jij hoeft niet de hoofdprijs te betalen als je een nette betaalbare vloerafwerking wilt hebben. Met de betaalbare plinten kun je een nette en goedkope vloerafwerking realiseren. 

Voor welke plinten kies jij? 

Zoals gezegd is het aanbod plinten groot. Je kunt plinten in verschillende hoogtes verkrijgen. Waar men voorheen vooral voor lage plinten koos, is dat tegenwoordig anders. De hoge plint wordt steeds populairder. Alsmaar meer Nederlandse woningen zijn voorzien van hoge strakke plinten. Is jouw woning momenteel nog voorzien van ouderwetse plinten? En vind je het de hoogste tijd dat deze worden vervangen? Maar gaan de plinten niet eenvoudig los? Dan hoeft dat niet te betekenen dat je geen nieuwe plinten kunt hebben, integendeel. Er zijn namelijk speciale overzetplinten verkrijgbaar. Deze plinten kun je over jouw huidige plinten heen zetten. Heb je kabels die je weg wilt werken van bijvoorbeeld een lamp of van de televisie? Dan bieden deze plinten eveneens uitkomst vanwege de kabelgootjes. 

Plinten, vloer en ondervloer samen kopen

Ben jij nog tevreden met jouw huidige vloer? Maar wil je jouw woning wel een opfrisbeurt geven met een relatief kleine aanpassing? Dan is het plaatsen van mooie strakke hoge plinten een goed idee. De plinten zorgen direct voor een verfraaiing van het geheel. Ben jij eigenlijk wel ook toe aan een nieuwe vloer? Dan is het mogelijk om de vloer en de bijpassende plinten samen te kopen. Zo ben je in een keer klaar! Schaf voor de compleetheid in dat geval ook direct een geschikte ondervloer aan. Een kwalitatief goede ondervloer is namelijk onmisbaar onder jouw nieuwe (laminaat)vloer.