Er zijn tegenwoordig zo veel manieren om je huis in te richten. Het lijkt wel of er elke dag een nieuwe trend is, en het kan moeilijk zijn om bij te blijven! Het mooie is dat dat niet hoeft. Je hoeft alleen maar te vinden waar JIJ blij van wordt. Of dat nu betekent dat je van je woonkamer een oase van sereniteit maakt met rustgevende kleuren, of dat je de ruimte vult met foto’s van al je avonturen rond de wereld – doe wat voor JOU goed voelt! En vergeet de accessoires niet! Er is niets mooiers dan precies het juiste accentstuk te vinden dat al je andere stukken op een perfecte manier samenbrengt. Dus ga je gang en word creatief! Wees gedurfd en probeer iets nieuws – zelfs als het niet wat iedereen doet.

Maak je huis eigen!

Het belangrijkste is dat je huis een weerspiegeling van JOU wordt! Met dat in gedachten zijn hier tien must-do’s bij het inrichten van je woning:

1. Kies een kleurenschema voor je huis

2. Voeg wat planten toe om het levendiger te laten aanvoelen

3. Ontdoe je van rommel – declutter per categorie, niet per plaats

4. Gebruik kaarsen en geuren om de sfeer in je huis te bepalen

5. Creëer een brandpunt met kunstwerken of andere versieringen aan de muur die je van overal in de kamer kunt zien

6. Vervang alle gloeilampen door spaarlampen met LED’s voor energie-efficiëntie en lagere energierekeningen

7. Installeer nieuwe gordijnen of jaloezieën die bij je inrichtingsstijl passen, zodat ze minder opvallen als ze gesloten zijn

8) Ruim na jezelf op – laat geen borden in de gootsteen staan of vuile kleren rondslingeren

9) Stofzuig regelmatig

10) Verwissel je lakens en stofzuig je matras.

Kortom…

Als je al deze dingen doet, heb je binnen no-time een stijlvol huis! Wil je nog meer manieren om je huis in te richten, bekijk dan onze andere artikelen op de site.